¿Cóm es Barcelona?

~ ~

Barcelona té olor a mar tímid. Somriu com una nena entremaliada i caminar pels seus carrers et fa sentir gran perquè són petites, amb edificis baixos i amb el que necessites al teu abast.

Viure en ella, et permet tenir la muntanya a la vista i gaudir de la platja gairebé tot l'any. Poques vegades plou. La primavera és generosa en pol·len i en amors i l'estiu s'omple de turistes que caminen distrets amb les seves cares enrogides.

L'hivern, és suau però humit. No obstant això et pots refugiar en els centenars de bars que ofereixen música, teatre i art en general. I si t'agraden els museus, Barcelona té més de 50 museus amb temes variats i exposicions canviants.

I el millor de la ciutat, pots caminar-la una vegada i una altra i difícilment cansar-te. A cada carrer hi ha una tenda nova per conèixer i el seu comerç en transformació et permet descobrir una nova Barcelona cada dia.

----------------------------------


Barcelona tiene olor a mar tímido. Sonríe como una niña traviesa y caminar por sus calles te hace sentir grande porque son pequeñas, con edificios bajos y con lo que necesitas a tu alcance.

Vivir en ella, te permite tener la montaña a la vista y disfrutar de la playa casi todo el año. Pocas veces llueve. La primavera es generosa en polen y en amores y el verano se llena de turistas que caminan distraídos con sus caras enrojecidas.

El invierno, es suave pero húmedo. Sin embargo te puedes refugiar en los cientos de bares que ofrecen música, teatro y arte en general. Y si te gustan los museos, Barcelona tiene más de 50 museos con temas variados y exposiciones cambiantes.

Y lo mejor de la ciudad, puedes caminarla una y otra vez y difícilmente cansarte. En cada calle hay una tienda novedosa por conocer y su comercio en transformación te permite descubrir una nueva Barcelona cada día.

0 comentarios:

Publicar un comentario